úterý 8. listopadu 2016

Eponiny korálky na Minerálech Brno

Ráda bych vás pozvala na mezinárodní prodejní výstavu minerálů, fosilií a šperků, která proběhne 19.-20. listopadu na brněnském výstavišti. Mamka zde bude prodávat své šperky z korálků a drahých kamenů Eponiny korálky a já jí budu v sobotu asistovat, tak se přijďte pokochat a popovídat si. :)


Fotoreport z loňského ročníku najdete v pokračování článku.  
Foto Brema, http://brema-foto.cz/.

Mamka, vystupující pod uměleckým jménem Epona, se věnuje zejména technice šitého šperku, korálkové výšivce a sutaškování. Často pracuje s drahými kameny a Swarovski rivolkami; na přání ráda ušije šperk přímo pro vás. Každý šperk je originál a můžete si být jistí, že na něj padly dlouhé hodiny (až desítky hodin) titěrné práce.



Na Minerálech Brno budou mít Eponiny korálky stánek už podruhé. Výstaviště je na podobné akce skvělé; hodně se nám tu loni líbilo. Celá výstava vám zabere zhruba hodinku a půl až dvě. Stoly pro prodejce jsou veliké a veletržní hala má široké uličky, takže se i větší návaly lidí snadno rozmělní. Nákupy i okukování jsou tak příjemné pro obě strany.


Časem se ještě o mamčině tvoření a použité technice rozepíšu více. Pokud vás šperky zaujaly a do Brna to máte daleko, můžete je obdivovat i na blogu a facebookové stránce, bohužel korálky na fotkách nevyniknou ani zdaleka tak, jako ve skutečnosti. Koupit šperky můžete i na Fleru, nebo se ozvěte na mamčin mail epona.koralky [zavináč] seznam.cz


Tak doufám, že se aspoň s někým ze čtenářů příští sobotu na výstavišti potkám! :)

Více o výstavě a vstupném na bvv.cz/mineraly-brno.


2 komentáře:

  1. Tak ať se vám zadaří! I když u vás se o úspěch nebojím. A pěkně pokřtěte ten krásný nový stojánek! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Tlapičko! Dneska se dařilo dobře, až jsem byla překvapená. Snad to půjde i zítra. Stojánek byl pokřtěn už na Tales of Sahara, pomalu se z něj stává veterán. :D

      Vymazat

Děkuji za návštěvu!